Ticker

6/recent/ticker-posts

Yüz Sıkılaştırma ve Gerdirme Maskesi

Yüz sıkılaştırma ve gerdirmenin doğal yolu:

Yumurta beyazının doğal bir germe etkisi vardır. Bu etkiden acil durumlarda yararlanabilirsiniz. Makyaj uygulamadan birkaç saat önce yüz sıkılaştırıcı maskeyi uyguladığınızda yüzünüz toparlar ve makyaja uygun hale gelir.

1 yumurtanın beyazını, köpük köpük olana kadar çırpın. Göz çevresine, çene ve ağız bölgelerine özellikle özen göstererek, tüm yüze uygulayın.

Kurumaya bırakın (10 dakikadan daha uzun sürmeyecektir) ve çok hafif bir şekilde durulayın.

Paranızı, geçici olarak sıkılaşma sağlayan kremlere boşuna harcamayın.

Yorum Gönder

6 Yorumlar

  1. KURU CİLTLER UYGULAYABİLİRMİ

    YanıtlaSil
  2. cildim kuru ben göz çevremdeki kırışıklıklar için kullanabilirmiyim ayrıca devamlı uygulanmalımı etkisi kalıcımı gçicimi

    YanıtlaSil
  3. Göz çevresine, çene ve ağız bölgelerine değdirmemeye dikkat edilerek yüze uygulanacak

    YanıtlaSil
  4. slm arkadaşlar ben nursel cildim malesef kuru bunun için yapmadığım yöntem yada kullanmadığım kremler kalmadı hepsini ayrı ayrı denedim ama pozitif bir sonuca varamadım bunun için internette sürekli araştırma yaparak bu konu hakkında bilgi topluyorum bu konuda sizede danışmam benim için hiç bir olumsuz tarafı olmadığını düşünüyorum eğer bu konu ile ilgili bilgi yada yöntem bulursanız bana da haber verin bu sitede fazla ve ayrıntılı bilgilere sahip olamadım diğer sitelerede bir göz attım şimdilik hoşcakalınn

    YanıtlaSil
  5. haftadamı yoksa hergünmü kulanacagım

    YanıtlaSil
  6. haftada 2 veya 3 kez uygulanabilir

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.