Ticker

6/recent/ticker-posts

Göğüs büyüten bitkiler ile göğüs büyütme

Göğüs büyüten bitkiler ile göğüs büyütme


Suna dumankaya'dan Göğüs Büyütmek İçin Bitkisel Çözüm


Herbalist Suna Dumankaya küçük göğüsleri büyütmeye yardımcı evinizde kolaylıkla hazırlayıp uygulayabileceğiniz doğal ve bitkisel formül verdi.

Göğüs Büyütmek İçin Bitkisel Çözüm


Malzemeler:

1 tatlı kaşığı çemen tohumu
1 tutam melek otu
1 tutam şerbetçiotu

Hazırlanışı: çemen tohumu, melek otu ve şerbetçiotunu karıştırıp 1 su bardağı karnar su ile çay gibi demleyin. Bu çaydan her öğünden sonra bir su bardağı için.

Bu çayın dışında her gün iki adet hurma yiyin. Bu kürü uygularken göğüslerinize elma suyu ile masaj yapmak da etkili olur.

Göğüs büyüten bitkiler

Çemenotu

Çemen otunun içeriğinde Kadın cinsiyet hormonu östrojenin yarı sentetik formunu elde etmek için kullanılan kimyasal olan diosgen yüksek oranda bulunur. Östrojenin önemli olan iki etkisi göğüs büyümesi ile ilgilidir.

Östrojen hormonu, göğüs hücrelerinin büyümesini sağlar ve su tutulmasına sebeb olur. Gerçekten de, pek çok kadının doğum kontrolü için kullandığı ve östrojen içeren hapların yan etkileri, göğüslerde büyüme hissi ve vücutta su toplanmasıdır.

Çemenotu tozu ile göğüslere masaj yapmak denenmesi gereken bir başka göğüs büyütme yöntemidir. Çünkü göğüs dokuları bitkisel kimyasalları belli oranlarda emer. Çemen otunun filizlerini ya da tohumlarını blender’da öğüttükten sonra az miktarda bitkisel yağ ile karıştırarak, bu karışımı macun gibi göğsünüze masaj yaparak uygulayın.

Rezene

Rezene yüz yıllardır süt artırmak için kullanılan bitkilerdendir. Çemen otunu tamamlayıcı olarak Bustea çayının içine rezene de ilave edebilirsiniz. Ancak çay için kesinlikle rezene yağını kullanmayın çünkü rezene yağı düşüğe sebep olabilir ve bir çay kaşığından fazla rezene yağı da zehirlenmelere neden olabilir.

Cüce Palmiye

Cüce palmiyenin günümüzde en iyi bilinen etkisi erkeklerde prostat bezinin büyümesini önlemesidir. 100 yıl önce ‘cüce palmiye’ halk arasında göğüs büyütücü bitki olarak bilinmekteydi. Doğal şifa uzmanları Cüce palmiye bitkisini gögüs büyütmek için öneriyorlar. Pek çok insan Cüce palmiye bitkisinin standartlaştırılmış kapsüllerini ya da alkol özütlerini kullanmaktalar.

Yabani Hint Yerelması

Yabani hint yerelması östrojen etkisi ile bilinen bir başka bitkidir. Ancak bazı verilere göre Yabani hint yerelmasının içeriğinde bulunan diosgen, çemenotuna oranla yok denecek kadar azdır.

Fakat Yabani hint yerelmasının merhemini kullanan kadınların istedikleri sonucu elde etiikleri söyleniyor. Bu merhemi yapmak için Yabani hint yerelması kökünün dış kabuklarını soyun ve blenderde macun kıvamına gelinceye kadar karıştırın.

Kimyon

Hayvanlar üzerinde yapılan araştırmalar hem kimyonun, hem çörek otunun (siyah kimyon) meme dokularını geliştirdiğini ortaya koymuştur. Kimyonu çayınıza katabilir, yemeklerinizde bolca kullanabilirsiniz.

Göğüs büyütmek için çörek otu yağı

Göğüs büyütmek için anason yağı

Yorum Gönder

0 Yorumlar