Ticker

6/recent/ticker-posts

8 kilo verdiren Ayça Kaya Diyeti

8 kilo verdiren Ayça Kaya Diyeti
Son günlerde en çok konuşulan, kulağa çok cazip gelen sağlıklı bir şekilde ayda 8 kilo verdiren Dr. Ayça Kaya'nın diyet listesini sizinle paylaşmak istedik.
Uzman diyetisyen Dr. Ayça Kaya’ nın hazırlamış olduğu ayda 8 kilo verdiren diyet son günlerde oldukça sık konuşulmaya başladı. Tabii sağlıklı bir şekilde ayda 8 kilo vermek kulağa çok cazip geliyor.

Bizde sizin için bu diyeti araştırdık ve kilo problemi olanların merak ettiği "Nasıl oluyor da bir hanım bir ayda 8 kilo verirken diğer taraftan da sağlığında her hangi bir komplikasyon oluşmuyor? Kişi bu diyetin sonucunda daha sağlıklı ve daha zinde oluyor?" sorusunun cevabını sizin için araştırıp öğrendik. 
Öncelikle bu diyeti uygularken yapmanız gereken şeylerin başında günde en az 10 bardak su içilmesi geliyor.  Su tüketimini 12 bardağa kadar da çıkarabilirsiniz. Fakat 10 bardağın altına düşürmemeniz lazım. 

Sağlıklı kilo verme yöntemlerinde başarı içtiğiniz su miktarı ile de alakalıdır. Bu sebeple bol bol su içmeyi ihmal etmemelisiniz. Ayrıca günlük 1 saat yürüyüş veya egzersiz de mutlaka olmazsa olmaz. Bunlar yaptığınız diyette sizi başarıya ulaştıracaktır. 

Bu diyet listesi günlük olarak verilmiştir ve 1 ay boyunca her gün uygulamanız gerekmektedir. 

Akça Kaya Diyeti:


Kahvaltıda Tüketilecekler:
1 dilim kepek ekmeği, 1 tutam maydanoz (arzuya göre maydanozların üzerine limon sıkabilirsiniz), 1 kaşığı kadar lor peyniri ya da ince dilim peynir. Ve kahvaltının olmazsa olmazı 1 fincan çay


Öğlen Yemeğinde Tüketilecekler:
3 tane köfte ya da 1 baget. (100 gram tavuk ızgara da olabilir.) Yağsız olmak şartıyla 1 kase yoğurt ve 1 dilim kepek ekmeği


Ara Öğünde Tüketilecekler:
Domatesli peynirli yağsız tost (bir dilim odun ekmeği baz alınacak), 1 tane portakal ve 1 bardak ayran (tuzsuz olmak şartı ile)

Akşam Yemeğinde Tüketilecekler
Öncelikle bol yeşillikli bir salata, etli sebze yemeği (sadece 5 kaşık), 1 kase sebze çorbası ve 1 kase yoğurt (Yağlı ya da yağsız fark etmiyor.







Arama soruları: ayça kaya ayda 8 kilo verdiren diyet, ayça kaya diyeti yapanlar, ayça kaya diyeti ile zayıflayanlar, ayça kaya imdat diyeti, ayça kaya kalsiyum diyeti, ayça kaya gelin diyeti, ayça kaya 1 ayda 8 kilo, ayça kaya diyeti, ayda 8 kilo verdiren diyet, Ayda 8 kilo verdiren kolay diyet,1 ayda 8 Kilo Zayıflatan Diyet Listesi , Diyetsiyen dr.ayça Kaya , Ayça Kaya , 2 Ayda 15 Kilo Verdiren Diyet,

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Mantiklı görünüyor 30 gün boyunca aynı gıdaları tuketmek zararlı olurmu bilemedim

    YanıtlaSil

Mucize iksirler bloğumuzda Uzmanların tariflerini sizlerle paylaşıyoruz. Uzmanların sitemizle hiçbir bağlantıları yoktur.